Zaterdag 26 juni – Wildpluk-workshop in Langbroek & koken met wilde planten

Zaterdag 26 juni 2021: 11.00 – 13.00

Het voorjaar en het begin van de zomer is een mooie tijd waarin veel eetbare wilde planten te vinden zijn! In deze workshop neem ik je mee in en rond een voedselbos in de omgeving van Langbroek. Je leert hoe je eetbare wilde planten kunt herkennen, waar je op moet letten en hoe je er lekker mee kan koken. Ook gaan we samen wat eetbare planten verzamelen om een lekker soepje mee te maken.

Lindeblad


Locatie: De workshop vind plaats in en rondom een startend voedselbos in de buurt van Langbroek (provincie Utrecht). De exacte locatie wordt later bekend gemaakt. Er is voldoende parkeergelegenheid. Mocht je mee willen rijden met iemand of een plekje beschikbaar hebben in de auto kun je dat aangeven bij je aanmelding.

Het weer: In principe gaat de workshop door. Mochten er hevige buien of onweer op komst zijn wordt de workshop geannuleerd. Anderhalf uur voor de workshop kijk ik naar de verwachting en zal ik het laten weten als de workshop niet door kan gaan.

In de workshop houden we rekening met de corona-maatregelen. De workshop vindt buiten plaats dus er is genoeg ruimte om afstand te houden.

Reserveer je plekje via mail

Berichten gemaakt 15

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven