Zondag 21 juni – Wildpluk-workshop in Utrecht

Zondag 21 juni 11.00 – 12.30

Het seizoen in inmiddels een stukje op dreef. Planten zijn weer volop uit de grond gerezen dit voorjaar, en inmiddels zijn zelfs de eerste bessen en vruchten te plukken. Tijd om eens rond te gaan kijken wat er voor eetbaars te vinden is!

Veel planten die in het wild of zelfs in een parkje groeien zijn eetbaar, je moet natuurlijk wel even weten welke dat zijn! Natuurlijk de bekende brandnetel, of vlierbloesem, maar er zijn zo veel meer eetbare planten die vaak verrassende smaken hebben.

In deze wandeling neem ik je mee en leer je alles over eetbare wilde planten. Hoe kun je planten herkennen? Welke zijn veilig om te eten? Hoe kan je er lekker mee koken? De workshop is er vooral gericht het herkennen van eetbare wilde planten en de culinaire toepassingen.

Daslook in Utrecht dit voorjaar

Praktisch
Locatie: de workshop vindt plaats op een locatie in of op fietsafstand van Utrecht.

Prijs: waarde-bepaling achteraf
Na de workshop kun je een donatie doen (contant meenemen),
afhankelijk van wat je de workshop waard vond en je financiële situatie.

Het weer: In principe gaat de workshop door. Mochten er hevige buien of onweer op komst zijn wordt de workshop geannuleerd. Anderhalf uur voor de workshop kijk ik naar de verwachting en zal ik het laten weten als de workshop niet door kan gaan.

In de workshop houden we rekening met de corona-maatregelen. De workshop vindt buiten plaats met een kleine groep dus er is genoeg ruimte om afstand te houden.

Reserveer je plekje via mail

Berichten gemaakt 18

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven