Workshops

Wildplukken

In een wildplukworkshop leer je hoe je eetbare planten kunt herkennen, waar je op moet letten en op welke manieren je de plant kunt gebruiken in de keuken. Een hele leuke en leerzame workshop waarin we vooral veel tijd in de natuur doorbrengen en een hoop eetbare planten zullen bekijken. Ieder seizoen zijn er weer andere soorten of planten delen te vinden. In het voorjaar is er veel jong bladgroen, maar ook in de herfst is er vanalles te vinden en komen we met een beetje geluk wat paddenstoelen tegen.

Voedselbossen

Wil je meer leren over voedselbossen? Dan is deze workshop voor jou! Je leert de basisstructuur van een voedselbos, hoe dit is opgebouwd en wat hierin belangrijk is. De workshop legt een goeie basis zodat je zelf aan de slag kunt gaan in de eigen tuin om hierin de principes van een voedselbos toe te passen. Want, een voedselbos hoeft niet groot te zijn, zelf in een kleine tuin kan je de voedselbos-principes al toepassen en werken met verschillende soorten en eetbare vaste planten!

Wil je een workshop boeken, bv met een vriendengroep, voor een verjaardag of een andere gelegenheid? Neem dan even contact op!

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven